1401/8/15 یکشنبه
اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول 401
دانشجویان متقاضی وام دانشجویی تا تاریخ 17 آبان درخواست های وام خود را در سایت bp.swf.ir ثبت نمایند

.

🔴 * ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه*

🔴 براساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان ، آخرین مهلت ثبت تقاضای وام شهریه توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir  تا تاریخ 5 آذر ماه خواهد بود.

🔴دانشجویان متقاضی و واجد شرایط می بایست نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور در بازه زمانی تعیین شده اقدام نمایند .(حتما مرکز آموزشی خود را (دانشگاه پیام نور را واحد استانی زنجان) انتخاب نمایید.

🔴 سقف وام تسهیلات درهرمقطع :
مقطع کارشناسی هر ترم 15.000.000 ریال
مقطع کارشناسی ارشد هر ترم 30.000.000 ریال
مقطع دکتری هر ترم 65.000.000 ریال

🔴 *مدارک موردنیاز* :
تکمیل فرم مشخصات و درخواست وام شهریه توسط دانشجو و تأیید فرم توسط کارشناس امور دانشجویی دانشگاه
تعهدنامه محضری ( در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود )
آخرین حکم کارگزینی ضامن
کپی شناسنامه ، کارت ملی دانشجو و ضامن

🔴 *ثبت نام در سامانه صندوق رفاه*     *bp.swf.ir*
نام کاربری : کد ملی
کلمه عبور : کد ملی
( دانشجویانی که رمز عبور قدیمی دارند با همان رمز عبور )

🔴 *جهت استعلام ثبت احوال باید شماره تلفن همراه دانشجویان با کد ملی ، نام و نام خانوادگی و کلیه اطلاعات فردی دانشجو تطابق داشته باشد.*

🔴دانشجویانی که قبلا وام دریافت نموده و سند تعهد محضری تحویل داده اند نیازی به اخذ مجدد سند تعهد محضری و ارائه مدارک به دانشگاه نیست .

🔴 *پس از ثبت نام به امور دانشجویی مرکز / واحد خود مراجعه نمایید .