سه‌شنبه 20 آذر 1397 گزارش برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع نقد نظام آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور صائین قلعه مورخ 15 آذر و به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو کرسی آزاد اندیشی  با موضوع "نقد نظام آموزشی دانشگاه"  با حضور جمعی از دانشجویان و همکاران در دانشگاه پیام نور صائین قلعه برگزار گردید. داوری این جلسه را آقای دکتر وحید عزیزخانی به عهده داشتند.

در ابتدا آقای دکتر عزیزخانی با اشاره به موضوع نظام آموزشی دانشگاه ، بیان داشتند که هدف از آموزش در دانشگاه کارآفرینی است و دانشگاه باعث می شود افراد بتوانند برای زندگی کسب تجربه نموده  و تبدیل به یک دانشجوی کارآفرین شوند.

سوال اصلی کرسی آزاد اندیشی این بود که آیا نظام آموزشی دانشگاه و  سرفصل های آموزشی آن دانشجویان را برای کارآفرینی آماده می کند؟

که گروه موافق مطرح می کردند که آمار قبولی دانشجویان دانشگاه پیام نور در تحصیلات تکمیلی بیانگر این است که نظام آموزشی دانشگاه در مسیر درستی است و گروه مخالف مطرح می کردند که ورود به تحصیلات تکمیلی بیانگر آمادگی برای بازار کار نیست.

در نهایت آقای دکتر عزیزخانی مطرح نمودند که وظیفه دانشگاه آماده سازی دانشجویان برای بازارکار است و خود دانشجویان نیز باید فعال باشند.